Her får du så opskriften på, hvordanmanlaver basisdejen til disse småkager, også kan du selv tilføje citronskal, chokolade, lakrids eller en anden lækker smag
Jeg laver MEGET sjældent den samme ting to gange. Derfor må man finde på en variation. Dog har jeg undladt chokoladen og har i stedet vanilje som ekstra smagsgiver
Bloggeren For me, For You, har også rigtig gode råd til, hvordan den helt rigtige cookie dej sammensættes, og hvordan de bages bedst, for at opnå det perfekte resultat
Jeg har set mange billeder på nettet og vidste, hvordan de skulle smage - og. (Fx svarer den engelske karamel-chokolade-ting Heath Bars nogenlunde til Daim) Det er dog altid lidt nemmere, når opskriften bare står akkurat, somman skal bruge den - derfor har jeg nu omregnet den til "dansk", så I har lidt nemmere ved at gå i gang med disse smæklækre cookies med karamel og chokolade i voldsomme mængder
Sådan laver du tranebærcookies. Og det har jeg faktisk også hørt fra rigtig mange andre mennesker, som har smagt på småkagerne, når jeg har været rundt DK på messer osv
Som jeg har fortalt i et tidligere indlæg, laver jeg ofte spiselige julegaver til familie og venner. Chokolade + salt eller karamel + salt kan bare et eller andet sammen – se fx disse chokoladebrud med saltede lakridsmandler, chewy havrecookies med hvid choko og havsalt, islagkage med saltkaramel og browniebund eller cheesecake med saltkaramel