I praksis bruger vi en ofte en mellemting mellem de nedenstående opskrifter, når vi laverganache, som passer godt til det Callebaut chokolade, vi ynder at anvende
Det er første gang, at jeg laver denne slags ganache men bestemt ikke sidste – den smager for vildt, minder en smule om nutella eller chokoladetrøfler, der smelter på tungen og har et lækkert twist af kokos
Jeg bruger altid fondant, når jeg laver dekorationer til kager. Det er nemt at lave flot dekorerede kager med fondant, som man kan købe færdigt i mange flotte farver
Sæt den på køl, imens du laver kokoslaget. Bounty kagen består af en lækker, næsten brownie-agtig bund lavet på dadler, havregryn og kakao, et saftigt kokosfyld og mørk chokolade med et lille drys havsalt, der knaser på toppen
Sådan laver du din egen dampfunktion. Udover sødmen fra de søde kartofler er den sødet med dadler og blandt andet også fyldt med havregryn, mandler, kakao, kokosolie og stykker af mørk chokolade
Kagen er supernem og imens den afkøler, lavermanganachen og karamelsovsen. blad, men den smager simpelthen så godt at det er en forbrydelse ikke at lave den, hvis man er vild med chokolade, karamel og saltede popcorn og peanuts