Med to teskeer, laver du nu små juletræstoppe på et stykke bagepapir. Som barn fik vi altid Cornflakes toppe/juletræer til jul, men disse var lavet på palmin, som ikke alene smeltede på mine fingre, men også er raffineret, afbleget kokosfedt
Jeg laver ofte mine sødere sager med inspiration fra "Raw food" uden at det er "raw". Gennem tiden har der både været sunde opskrifter på brunkager, vanillekranse, havregrynskugler, risalamande (havrealamande), marcipan, nougat, marcipanhorn, cornflakes toppe osv
Måske du allerede kender det britiske brand, der laver forskellige müslibarer samt müsli og granola. Jeg vil anbefale at lave dobbelt portion, når man er igang
Nødder, tørret frugt og kerner - I'm all in for that shit, så naturligvis var frugtprocenten i denne müsli høj, mens kerne-procenten nok var noget lavere
“… næste gang du laver en “dårlig” portion småkager, så tager vi gerne i mod dem”. For dejen var temmelig “tør”, altså faktisk var det sådan en smule smuldret og ikke sammenhængende – og hvad gør man så når opskriften fortsætter som om det er en tæt dej
Mængderne i opskriften kan man selv varierer og jeg plejer ikke at veje dem af, men jeg har selv søgt efter opskrifter på müsli og det er næsten umuligt at finde nogle hvor mængderne er afvejede og det kan godt virke lidt skræmmende bare at skulle proppe i, første gang manlaver det
Måske laver du det endnu til jul, men mangler en variant, der ikke er fyldt med sukker. *I det hele taget, kan man bruge riskager, cornflakes, rosiner, incabær, gojibær, kakaonibs, tørrede tranebær, figner, dadler, tørrede kirsebær, ananas, mandler, paranødder, hasselnødder, cashewnødder, kokosflager, ristede kokosflager, pinjekerner, pistacienødder, pekannødder, solsikkekerner, græskarkerner eller lignende til chokoladebrudene
Så er der 1 uge tilbage, hvor jeg vil dele dage fra de kostplaner jeg laver med jer. Fremadrettet vil der i stedet blive uploadet nogle af de forhåbentlig rigtig skønne opskrifter, som jeg bruger i mine kostplaner og i løbet af ugen
Har du ikke prøvet disse usunde sataner, så snyd ikke dig selv, for uanset hvordan du lige synes det lige lyder, når du ser ingredienserne, så er de altså et forsøg værd