Kan udelades, men jeg laver ofte en større portion, så der også kan laves hummus. Hvis altså bare man liiiige husker at få sat kikærterne i blød dagen før de skal bruges
Jeg har lavet min egen version som blandt andet laves med kogte kikærter, og er derfor hurtigere at bikse sammen, hvis man har en dåse kikærter stående (frem for at skulle bruge tørrede kikærter som man normalt bruger når manlaver falafler)
Det er bestemt ikke sidste gang at det bliver laver herhjemme. Nogle gange har man bare lyst til junk – eller om ikke andet, så noget der minder om junk
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Når manlaver madplan – eller om ikke andet planlægger sin mad, så er det nemt at foodpreppe. Nemt fordi det gør hverdagen lidt nemmere – hvad end man forbereder maden om søndagen eller dagen før
Herudover rummer bogen Anh Lês familiehistorie samt fortællingen om hvordan LêLê blev etableret. Bogen er meget inspirerende og bedst af alt vækker det skønne minder fra vores rejse, hver gang jeg laver en af de lækre opskrifter fra bogen
Jeg laver altid falafler med færdigblandinger fra supermarkedet. Mange forbinder pita med en omgang dåsetun, strimmel skinke og en omgang Thousand Island fra tube
Dog smagte den fantastisk, og jeg glæder mig allerede til Lea en dag laver kage igen. Man brød nogle grænser, og fandt også ud af præcis hvor ens grænser gik, sindssygt
Jeg arbejder fuldtid som gymnasielærer og laver vegansk arbejde i min fritid. Jeg er egentlig ikke typen, der ser så meget tilbage, men det er nu alligevel meget godt at samle op på året, så man kan klappe sig selv på skulderen over de gode ting og lære af de forkerte valg
De laver lækre pizzas og nogle uforglemmelige grissini med tomatdip. Vi kan anbefale at man bestiller en Hummus Plate med tilbehør af falafel og shawarma, som bare smager så englene synger
Vi har en klar favorit, som vi faktisk laver året rundt, men den er ekstra god om sommeren, da man kan servere søde danske jordbær til, hvilket smager så skønt