Kog fløden op og tilsæt resten af løget og resten af ærterne og lade det koge i ca. Jeg giver dig her mine gode tips til, hvordan du bedst kan tilberede retten, der på italiensk bærer navnet
Normalt laver jeg min tunmousse efter denne opskrift, men da jeg ikke havde ingredienserne hjemme til det, besluttede jeg mig for at bikse en ny opskrift sammen – denne gang i en fedtfattig version uden fløde
Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake med flødeost og digestive kiks
Sådan laver du en lækker paprikagryde. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Bliver der noget karamel tilbage, kan det gemmen i køleskabet, og næste gang du laver finde cupcake med lækker flødeostetopping vil et drys af karamel give dem et ekstra pift
Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Pisk fløden let til den laver små toppe. Pisk flødeost, limeskal, flormelis og vaniljesukker sammen. Tag en smule af den piskede fløde og bland den i den smeltede husblas
Som jeg har fortalt i et tidligere indlæg, laver jeg ofte spiselige julegaver til familie og venner. Kog fløde, sukker og honning op i en lille gryde, til sukkeret er smeltet
Vi er begyndt at spise blomkålsris til, når vi laver kylling i ovn – kan anbefales. ½ dl krydderurter – de samme som før for ikke at få for mange smage og for at skabe et flow
Omkring produktionen af chokolademousse er der noget, man skal holde sig for øje. Smagen på moussen er kraftig og mørk, og komplementeres godt af flødeskummet, som den skal serveres med, og de søde, karamelliserede nødder
Jeg har lavet begge former for karamel, men må indrømme, at jeg synes det smager meget bedre, når du laver din egen karamel, så det vil jeg helt klart anbefalde