Hvordan laver man flødeboller opskrifter

Flødeboller – Mette Blomsterberg

Flødeboller – Mette Blomsterberg

Og lidt fingersnille Jeg har fundet frem til en opskrift, som jeg bruger hver gang, jeg laverflødeboller, og den virker bare
Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund

Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund

farver du skummet mørkt, fordi du laver moccaskum af frysetørret kaffe, kakao eller lakrids, kan du med fordel bruge en mørkere sukker til lagen – muscovado eller lignende
lakrids flødeboller

lakrids flødeboller

Er det første gang du laverflødeboller, vil jeg anbefale dig at læse min flødebolleguide, hvis jeg udførligt beskriver processen
Hjemmelavede flødeboller

Hjemmelavede flødeboller

hvis du laver bundene af en af de sædvanlige marcipanruller fra Odense Marcipan eller Anton Berg, kan du bare skære dem i ½ cm tykke skiver
Flødeboller med hindbærskum og marcipanbund

Flødeboller med hindbærskum og marcipanbund

Hak mandler og pistacie nødder i en mini hakker. 250 gr friske dadler uden sten100 gr hakkede mandler50 gr hakked usaltede pistacie nødder (gem lidt til pynt)2 spsk kokos-olie2 spsk kakao1 stang vanilje 1 lille bakke hindbær1 lille bakke blåbær1 lille bakke jordbærPynt lidt mørk revet chokolade eller chokolade- gitter du selv laver, usaltede pistacie-nødder og frisk frugt efter eget valg. 100 gr hakkede mandler

Perfekte Flødeboller

Jeg vil her beskrive detaljeret hvordan jeg gør, hvad jeg gør og hvornår jeg gør de forskellige ting
Guf til is (Uden tilsat sukker)

Guf til is (Uden tilsat sukker)

Klik på “Nutrition Facts” under billedet øverst, og du kan se, hvordan næringsstof fordelingen er på denne
Masser af kys

Masser af kys

laver små toppe. Opskriften er den samme som jeg normalt bruger til flødeboller eller som topping til kager, så opskriften er derfor lidt mere omstændig end mange andre marengsopskrifter
Kærlighed og kanelsnegle

Kærlighed og kanelsnegle

Marie Vagn-Hansen laver her en helt særlig beskrivelse af kærlighed til kanelsnegle og samvær i køkkenet
Flagkage med ostesmørcreme

Flagkage med ostesmørcreme

Den blev pyntet med friske, danske jordbær og fløde, men laver du en større portion ostecreme, kan den sagtens bruges også – eller du kan smøre en anelse smørcreme eller flødeskum på, og så pynte med et fint marcipanbånd – sådan som jeg har gjort her
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Brunch anbefalingerne kan oftest både bruges til morgenmad, brunch eller frokost, men kig på deres hjemmeside, for at være sikker på, hvordan tidspunkterne for måltiderne er, idet det kan variere fra hverdag til weekend
Tempereret chokolade

Tempereret chokolade

Hvordan kan det gå galt. Man kan fremskynde dannelsen af de rigtige krystaller ved at smide "starterkrystaller" i smeltet chokolade som er af den samme type
Glem ikke dine sanser

Glem ikke dine sanser

Tænk derfor over hvordan du anretter den mad, som du laver. Prøv fx at tænk på hvordan din appetit er, hvis du har stået og lavet mad til gæster i flere timer

5 december

Jeg laver generelt ikke så meget i køkkenet der involvere overtræks chokolade. Jeg vil godt indrømme jeg tog tilløb i mange år før jeg begav mig ud i at lave det selv, og jeg synes nok stadig at købe versionerne er noget nemmere, for det er lidt noget griseri med chokolade
Blåbærcupcake med flødebolleskum

Blåbærcupcake med flødebolleskum

Varighed og pris aftales individuelt - skriv mig en mail, så laver jeg et tilbud. flødeboller. Varighed og pris aftales individuelt - skriv mig en mail, så laver jeg et tilbud
Jeg skal lave mad på TV igen!

Jeg skal lave mad på TV igen!

At underholde andre imens jeg laver noget af det, jeg nyder mest, er wunderbar uden lige. Mange spørger mig, hvorfor jeg ikke bliver kok