farver du skummet mørkt, fordi du laver moccaskum af frysetørret kaffe, kakao eller lakrids, kan du med fordel bruge en mørkere sukker til lagen – muscovado eller lignende
Hak mandler og pistacie nødder i en mini hakker. 250 gr friske dadler uden sten100 gr hakkede mandler50 gr hakked usaltede pistacie nødder (gem lidt til pynt)2 spsk kokos-olie2 spsk kakao1 stang vanilje 1 lille bakke hindbær1 lille bakke blåbær1 lille bakke jordbærPynt lidt mørk revet chokolade eller chokolade- gitter du selv laver, usaltede pistacie-nødder og frisk frugt efter eget valg. 100 gr hakkede mandler
laver små toppe. Opskriften er den samme som jeg normalt bruger til flødeboller eller som topping til kager, så opskriften er derfor lidt mere omstændig end mange andre marengsopskrifter
Den blev pyntet med friske, danske jordbær og fløde, men laver du en større portion ostecreme, kan den sagtens bruges også – eller du kan smøre en anelse smørcreme eller flødeskum på, og så pynte med et fint marcipanbånd – sådan som jeg har gjort her
Brunch anbefalingerne kan oftest både bruges til morgenmad, brunch eller frokost, men kig på deres hjemmeside, for at være sikker på, hvordan tidspunkterne for måltiderne er, idet det kan variere fra hverdag til weekend
Hvordan kan det gå galt. Man kan fremskynde dannelsen af de rigtige krystaller ved at smide "starterkrystaller" i smeltet chokolade som er af den samme type
Tænk derfor over hvordan du anretter den mad, som du laver. Prøv fx at tænk på hvordan din appetit er, hvis du har stået og lavet mad til gæster i flere timer
Jeg laver generelt ikke så meget i køkkenet der involvere overtræks chokolade. Jeg vil godt indrømme jeg tog tilløb i mange år før jeg begav mig ud i at lave det selv, og jeg synes nok stadig at købe versionerne er noget nemmere, for det er lidt noget griseri med chokolade
Varighed og pris aftales individuelt - skriv mig en mail, så laver jeg et tilbud. flødeboller. Varighed og pris aftales individuelt - skriv mig en mail, så laver jeg et tilbud