Sådan laver du kagen. Det er jo lige før, man kan smage ordet – chokoladekage. Kagen kan serveres med flødeskum, creme fraiche, skyr eller lignende og måske et frisk bær, men det er ikke nødvendigt – den er lækker som den er
Karen laver ikke meget brugs-keramik, men hendes værker er i sandhed en fryd for øjet. Det er faktisk mest fordi den her chokoladekage med kakaomælk har bedst af at stå lidt, inden man sætter tænderne i den, og så er fredag jo for sent at gå i gang…
Når du laver æblekage, er det ikke helt ligegyldigt hvilke slags æbler du bruger. Det er nemt at have med at gøre, og du kan variere fyldet i det uendelige – frisk frugt, henkogt frugt, ja, og smuldredejen kan også varieres i smagen med mandler, nødder osv
Stil formen i køleskabet, imens du laver fyldet. Blandingen er lidt mørk/gul i farven, men fortvivl ikke, for fyldet bliver flot hvidt, når flødeskummet kommer i
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Flødeskum. Server med flødeskum til. (til en stor tærte form som jeg ofte bruger laver jeg 1½ portion). (til en stor tærte form som jeg ofte bruger laver jeg 1½ portion)
Jeg har dog valgt at sætte rabarberblandingen i køleskabet mens jeg laver låget af crumble. Kan serveres lun eller kold med flødeskum, creme fraiche eller vanilje is
på frostingen, så det kan køle imens du laver det andet - se længere nede. Jeg elsker at bage og har gjort det i mange år, men problemet var altid -hvem skal spise det