Sådan laver du den røde dressing til rejecocktails. Den bliver sædvanlig vis serveret i høje, smalle glas, så man er nødt til at spise pynt og rejer først og herefter sidder tilbage med dressingen og salaten til sidst
Mens kyllingen ligger til tørring i køleskabet laver du kartoflerne klar. Retten er især velegnet til børnefamilier, fordi den kræver et minimum af forberedelser, den passer sig selv, den smager forrygende og der er som regel rester til overs, som du kan bruge dagen efter, til en clubsandwich, kyllingetærte, hønsesalat eller sirligt rullet sammen med mango og salat i et stykke rispapir til madpakken
at jeg havde ingen planer han mener åbenbart at jeg altid laver kager og bagværk. Manden havde spurgt efter hønsesalat,skinkesalat og tunsalat så det fik han da til brødet
Spørger du dig selv hvorfor og hvordan du undgår det. derfor jeg laver alle de madplaner. Sørg for altid at have nødder/mandler og grønsager der kan holde sig lidt længere tid, fx gulerødder
Nøjes du fx med en halv skive rugbrød, har du i et snuptag kompenseret for dit lavere kaloriebehov. Vil du gerne holde hus med dit kalorieforbrug, er det en god idé at spare på brødet