Sådan laver du fyldte chokolader med karamel af Ruby chokolade. I denne kombination med mørk, intens og chewy karamel der er fyldt med små knasende stykker mandel, jamen der gør den sig altså bare virkelig godt, den lyserøde frøken, Ruby
Stil den på køl imens du laverkaramelmassen. Lidt hakkede, karameliseredemandler. hakkede mandler. Hæld forsigtigt karamelmassen ovenpå chokolade-massen og glat den på toppen
Jeg har lavet begge former for karamel, men må indrømme, at jeg synes det smager meget bedre, når du laver din egen karamel, så det vil jeg helt klart anbefalde
Jeg laver den altid dagen før. Karamellen kan bruges til mange andre ting end kagen, fx. Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Manlaver da en farverig sommermoussekage med lækre friske smage af sommerfrugter. Jeg havde en masse jordbær og kiwier i overskud i køleskabet – Og hvad skal man dog gøre ved det
Så er svaret på hvordan lige her. Jeg laver den altid dagen før. Hindbær- og hvid chokolademousse. For at pynte den ellers meget neutrale kage, så har jeg da lige proppet lidt hjemmelavet karamel på toppen
Når isen er frosset ned, laver du chia-mandelchokoladen. Følg bloggen på Facebook, og vær opdateret når en hindbær- og karamel udgave kommer på bloggen
Nedenfor på billedet kan du se hvordan Nestles kondenseret mælk ser ud efter den var kogt i ca. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af, mens du laver cremen
konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem. zag over chokoladen, Pensl nu karamel-stykkerne med det Rosa Støv Pulver fra Odense Marcipan (kan undlades)
De er faktisk så lækre, at de fik mig til at bryde ud i en af mine spontane “sejrsdanse”, som jeg laver, når mine opskrifter bliver ekstraordinært gode