Jeg laver den altid dagen før. Karamellen kan bruges til mange andre ting end kagen, fx. Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Så er svaret på hvordan lige her. Jeg laver den altid dagen før. For at pynte den ellers meget neutrale kage, så har jeg da lige proppet lidt hjemmelavet karamel på toppen
konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem. Hvem elsker ikke karamel - tjaaa jeg gør og har så lidt fundet ud af at SALT KARAMEL er helt fantastisk i kager, så hvorfor ikke også i min JULEKONFEKT - håber også du har lyst til at prøve
Laverman det selv, vil jeg anbefale, at man prøver, at lave det relativt fast i konsistensen. Det kan godt være lidt svært, indtil man lige får tilpasset mængden, af både kransekage masse og karamel
Sådan laver du fyldte chokolader med karamel af Ruby chokolade. I denne kombination med mørk, intens og chewy karamel der er fyldt med små knasende stykker mandel, jamen der gør den sig altså bare virkelig godt, den lyserøde frøken, Ruby
Jeg laver grøden med enten kokosmælk eller mandelmælk. Jeg laver min chiagrød i en ret simpel udgave og tilfører derefter smag efter behag lige fra smagen af frugt bær, kakao eller karamel (kondenseret mælk)
Bliver der noget karamel tilbage, kan det gemmen i køleskabet, og næste gang du laver finde cupcake med lækker flødeostetopping vil et drys af karamel give dem et ekstra pift