Jeg laver altid denne ret i en wokpande eller en høj pande. Derudover en masse smør, kød og kartofler, men sunde grønsager og salater, ja det skal man altså lede længe efter
Nå ja og som dessert laver jeg hindbærsnitter, men ingen billeder af dem da de stadig er i ovnen. Lav en kødsauce og en gang kartoffelmos som du bedst kan lide det
Så laverman bare passende runde klatter, med lidt afstand imellem. Hvis man ikke lige har en rest kartoffelmos, kan man også bruge kogte kartofler, som moses eller rives, og man kan selvfølgelig også bare koge noget nyt
Hold mosen varm i gryden, mens du laver persillerodsmosen. Kartoffelmos er næsten altid et hit hos mine to små krudtugler - men det er også vigtigt hele tiden at introducere noget nyt
Sådan laver du en lækker paprikagryde. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Sådan laver du dagens ret. Navnet millionbøf kommer af at kødet deler sig i mange små stykker når det steges – om det er en million små bøffer eller én bøf i en million atomer skal jeg lade være usagt
Normalt laverman den til stegt dyrekød, men i en gryderet med rådyrbov er den mindst lige så god. Kødet er lækkert, men der er mange sener, man skal fjerne først
Det betyder selvfølgelig også, at de feder mere, end hvis du laver dem i ovnen, men husk, at det er alligevel minimalt, hvor meget fedtstof kartofler kan suge
Dette er en rigtig nem og meget lækker ret som vi ofte laver i vinterhalvåret og selvom det kun lige var en snert af efterår i luften søndag, ja så tyvstartede vi altså lidt
Kartoffelmosenlaver du imens gullaschen simrer. Dels fordi jeg synes, at gullasch skal simre, og dels fordi jeg synes, det er lidt synd og skam at bruge den skønne mørbrad til gullasch, når nu den kan bruges til så mange andre lækre retter
Når retten har simret nok, så tilsættes den halve liter fløde – jeg vil ikke anbefale at du bruger en med lavere fedtprocent, da det går ud over smagen
lavere. Derfor tænkte jeg, da jeg kiggede ind i køleskabet og så et hvidkålshovede, som var ved at være lidt kedeligt at se på, at “Det kunne man da måske lave en lækker og cremet suppe ud af
Ris er gode til – men vil man virkelig ramme toppen, laverman en portion Kartoffelmos Classic. Noget, der passer til, at man kommer træt ind efter at have arbejdet udendørs i regnvejr