Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
Det er yderst sjældent, at jeg laverboller og når jeg endelig bager brød, så ender det altid med koldhævet brød som kan "formes" ved hjælp af to spiseskeer
FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine
Sådan laver du karrysaucen. Form boller i den ønskede størrelse – vi brugte en barneske – og læg dem i gryden – kun så mange der kan være uden at de ligger i lag
Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Boller i karry er en af de retter, som mange familier laver på deres helt egen måde. mel. Kødboller. Rør melet i og tilsæt mælk lidt efter lidt til konsistensen er god
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over bollerlaver jeg små madbrød med forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Som jeg fortalte for et par uger siden, så har jeg hver måned en side i magasinet LIV, hvor jeg laver hverdagsmad, sådan som de fleste af os godt kan lide den, nemlig velsmagende og til at gå til
Mel til at vende kyllingen i. Ingredienser (3 pers - fordi det er det antal jeg altid laver mad til og så kan du selv gange op). Skær hvert kyllingebryst i 3 stykker og vend godt i mel