Hvordan laver man mel boller opskrifter

Boller i karry

Boller i karry

Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
Nemme boller

Nemme boller

Men engang imellem får man – jeg gør i hvert fald – bare sådan lyst til boller, og så må de gerne være nemme og hurtige at gå til
Min bedstemors boller

Min bedstemors boller

Det er yderst sjældent, at jeg laverboller og når jeg endelig bager brød, så ender det altid med koldhævet brød som kan "formes" ved hjælp af to spiseskeer
Sunde boller

Sunde boller

FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine
Spinat boller

Spinat boller

For at jeg har lidt at vælge mellemlaver jeg ofte mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske
Boller i karry

Boller i karry

Sådan laver du karrysaucen. Form boller i den ønskede størrelse – vi brugte en barneske – og læg dem i gryden – kun så mange der kan være uden at de ligger i lag
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Boller i Karry

Boller i Karry

Uanset hvornår jeg laver denne her skønne ret så bliver kødbollerne altid meget store, men det hører sig lige som til når det hele nu er hjemmelavet
Boller i Karry

Boller i Karry

Boller i karry er en af de retter, som mange familier laver på deres helt egen måde. mel. Kødboller. Rør melet i og tilsæt mælk lidt efter lidt til konsistensen er god
Boller med smag

Boller med smag

For at jeg har lidt at vælge mellemlaver jeg ofte mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over bollerlaver jeg små madbrød med forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Scones er meget hurtige at lave, og jeg laver dem nogen gange når jeg synes at vi trænger til noget sødt om eftermiddagen
Andre boller på suppen

Andre boller på suppen

Kødbollernelaver jeg dog ikke selv og det er faktisk et af de eneste steder, hvor vores mad ikke laves fra bunden

Boller i karry asian style

Som jeg fortalte for et par uger siden, så har jeg hver måned en side i magasinet LIV, hvor jeg laver hverdagsmad, sådan som de fleste af os godt kan lide den, nemlig velsmagende og til at gå til
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Mel til at vende kyllingen i. Ingredienser (3 pers - fordi det er det antal jeg altid laver mad til og så kan du selv gange op). Skær hvert kyllingebryst i 3 stykker og vend godt i mel
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

sådan set ikke fordi, at jeg ikke længere laver mad – for det gør jeg –. Tag dejen ud på en meldrysset
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Laver tit æblecrumble, da jeg elsker crumblen, men denne kage er også rigtig god. Tilsæt og mandler og saml massen til en dej
Boller i Karry

Boller i Karry

Helt traditionelt, som jeg laver den, når det bare skal være godt og velkendt. mel. kogevand fra kødbollerne