Vi havde ellers få dage forinden gået og snakket om, hvordanman nu kunne ånde lettet op og efterhånden se på ham som en rask kat, selvom vi godt ved, at han stadig er rød i munden
Som jeg har fortalt i et tidligere indlæg, laver jeg ofte spiselige julegaver til familie og venner. hjemmelavet fransk nougat, som du kan finde en opskrift på lige her, og disse lækre chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt
Jeg har lavet begge former for karamel, men må indrømme, at jeg synes det smager meget bedre, når du laver din egen karamel, så det vil jeg helt klart anbefalde
Jeg har fundet ud af, at hvis jeg laver den et par millimeter tykkeres på midt på, og helt tynd i siderne, så holdes fyldet lettere inde, og bollen revner ikke under bagningen
I dag er jo fastelavnsmandag og den dag de fleste institutioner holder fastelavn og slår katten af tønden, og så kunne du måske få lyst til at servere lune fastelavnsboller for de små udklædte banditter i eftermiddag
Jeg laver ofte mine sødere sager med inspiration fra "Raw food" uden at det er "raw". Gennem tiden har der både været sunde opskrifter på brunkager, vanillekranse, havregrynskugler, risalamande (havrealamande), marcipan, nougat, marcipanhorn, cornflakes toppe osv
Jeg begyndte at kigge lidt rundt på nettet for at finde inspiration og her faldt jeg over en kage jeg simpelthen måtte prøve, opskrift opfinderen bag, er en ung pige fra Norge ved navn Solveig, som laver de lækre opskrifter, der alle er gluten fri og veganske, hendes blog heder ikke andet mindre end Gluten-Free-Vegan-Girl, dog har jeg små justeret lidt i opskriften og valgt at bruge bær mousse og chokolade mousse mellem lagene
Vi afventer lige og ser, hvordan det går med Ozzy, når han ikke får aloe vera. Han elsker dem med rom og nougat, som jeg sædvanligvis laver, men jeg havde i år også lyst til at lave noget andet