Ostecreme laver jeg altid på slump – men har forsøgt at skrive ned. mandelessens ( kan udelades). Jeg har tidligere haft held med den lækre æblekage med marcipan og kanel, så med den som udgangspunkt – blev det til lækre og utroligt luftige pærecupcakes med marcipan – og en lille ostecreme på toppen
af portionen alt efter hvor store du laver dem. Der er bare så meget lækkert man kan lave,. Jeg bruger også konfekt til nytår i stedet for kransekage - det er jo altid muligt at pynte dem lidt mere nytårsagtigt - God fornøjelse
Jeg elsker denne tid på året hvor man i sin bagning gør tegn til at NU er sommeren begyndt. 100 gr marcipan (skæres i små tern). Skær marcipanen i små tern og vend dem i dejen i dejen sammen med 1/2-delen af rabarber og blåbær. Du laver små "bomber" på alle tærterne og bages den yderligere 5 min. 100 gr marcipan
Hvis du laver små tærter, kan de dyppes ned i chokoladen. Jeg ville gerne have pyntet kagen med frysetørrede jordbær, men svæklingen her kunne ikke få låget af bøtten, så i stedet måtte jeg bruge de frysetørrede hindbær, men mon dog det har haft en negativ effekt
lave en triple chocolate brownie, som jeg ofte laver. Kagedelen af desserten består af et stykke hindbærtærte med marcipan (jeg bager en miniudgave af tærten, så det ikke bliver noget særligt stort stykke - af hensyn til at man generelt er ret mæt, når man når til desserten nytårsaften), et stykke brownie (måske triple chocolate
Her bager hun nemlig næsten altid kringle (bortset fra om sommeren når den står på rødgrød med fløde eller om efteråret, når hun laver gammeldags ævlekage selvfølgelig)
farver du skummet mørkt, fordi du laver moccaskum af frysetørret kaffe, kakao eller lakrids, kan du med fordel bruge en mørkere sukker til lagen – muscovado eller lignende
Den her pæretærte har jeg lavet utallige gange - grundopskriften er den fra de gode gamle Karoline opskriftbøger, men jeg har tilføjet marcipan i bunden, da jeg synes at det klæder tærten rigtig godt