Hvordan laver man rød marcipan opskrifter

Rabarber/Blåbær tærte med marcipan og marengslåg

Rabarber/Blåbær tærte med marcipan og marengslåg

Jeg elsker denne tid på året hvor man i sin bagning gør tegn til at NU er sommeren begyndt. Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber - så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte
Kransekagekonfekt med nougat og hasselnødder

Kransekagekonfekt med nougat og hasselnødder

Vi havde ellers få dage forinden gået og snakket om, hvordanman nu kunne ånde lettet op og efterhånden se på ham som en rask kat, selvom vi godt ved, at han stadig er rød i munden
Tysk chokolade og nøddekage

Tysk chokolade og nøddekage

Nu vil jeg sætte mig og se lidt tv, inden svigermekanikken kigger forbi til en omgang kaffe, nybagt kage og ikke mindst håndboldkampen mod Japan - Heeeja de røde
Romkugler

Romkugler

Sådan laver du romkugler. Romkugler – Da jeg var barn, kørte der slagter, bager, mælkemand, ostemand og æblemand rundt og solgte deres varer ved dørene, men ingen Hjem-IS-mand, som er den eneste, der kommer i dag
Julens bedste kager

Julens bedste kager

Det er et rigtig svært spørgsmål, for julen er fyldt med mange dejlige ting. For nyligt blev jeg spurgt om, hvad jeg elsker allermest ved julen
Æblesnaps med vanilje

Æblesnaps med vanilje

Du kan se mere om præmien og hvordan du deltager her. Jeg bruger derudover altid brunt rørsukker, når jeg laver marmeladen, da den har en dybere, karamelagtig og mere lækker smag end normalt sukker, så jeg tænkte, at den ville passe perfekt til æblerne
Flagkage med ostesmørcreme

Flagkage med ostesmørcreme

Den blev pyntet med friske, danske jordbær og fløde, men laver du en større portion ostecreme, kan den sagtens bruges også – eller du kan smøre en anelse smørcreme eller flødeskum på, og så pynte med et fint marcipanbånd – sådan som jeg har gjort her
Småkage nisser

Småkage nisser

Jeg har LÆNGE ledt efter den marcipan der hedder ODENSE Overtræksmarcipan ekstra hvid, når jeg laver bryllupskager, da almindelig marcipan begynder at skille, så snart man tilsætter hvid farve
7 lækre dadelkugler

7 lækre dadelkugler

Jeg laver altid en dobbelt portion, for de får hurtigt ben at gå på. Disse dadelkugler – eller kokoskugler om man vil – er en lækker kombination af kokos og kakao
Appelsinkage

Appelsinkage

Sådan laver du appelsinkage. Kakao i marmorkage, cocktailbær i en gammeldags ”fin” sandkage, æbler i en æblekage eller måske chokoladestykker eller marcipan
Drenge dåb

Drenge dåb

Fondipan (Som er en blanding af fondant og marcipan (hvis man vil overtrække kun med marcipan er det vigtigt at manlaverovertræksmarcipan, for eller vil den sprække og være MEGA træls)
Barnenumse i violet

Barnenumse i violet

Hvis manlaver "hjemmelavet" marcipan, som jeg førhen har lavet, skal man lige tage højde for at marcipan ikke er naturligt hvid, og derfor kan farvning godt blive påvirket af mandlernes naturlige farve som er gullig

Julestemning!

Jeg laver altid juledekorationer som noget af det første, når julehyggen går i gang. I mit barndomshjem var reglen, at man måtte gå i gang med at julehygge og -pynte d