Og minsandten, nu laver jeg så kransekager til jer – på det fineste stel jeg kunne opstøve. Men kransekagedej kan drille enhver, hvis man ikke kan sprøjte den ud med en almindelig sprøjtepose ved håndkraft
Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake med flødeost og digestive kiks
Du laver den bare med det, du har. For en mere børnevenlig version, kan du spare lidt på ingefær og chili, tilsætte lidt ekstra chokolade og evt lidt mango, der gør den sødere
Sådan laver du forårsruller. Man kan stadig få dem frosne, men man kan også lave dem selv. lidt med hånden, så der kan komme lidt saft ud – og ingefær, når kålen steges
Lad det marinere, gerne natten over på køl, eller på køkkenbordet, imens du laver saucen. Kom gryden tilbage på varmen, lad det simre og kom så den marinerede kylling (og tilhørende saft) i
Jeg har fundet ud af, at hvis jeg laver den et par millimeter tykkeres på midt på, og helt tynd i siderne, så holdes fyldet lettere inde, og bollen revner ikke under bagningen
Præriemad, der – næsten – laver sig selv, mens man skyder til måls efter brugte øldåser, pudser riflen eller pickup trucken – eller synger sørgelige countrysange og spiller banjo
Jeg har heldigvis en sød mor, der oftest laver mad herhjemme, men når det så er min tur i hverdagene, vil jeg gerne undgå de besværlige og tidskrævende retter