Vi er begyndt at spise blomkålsris til, når vi laver kylling i ovn – kan anbefales. ½ dl krydderurter – de samme som før for ikke at få for mange smage og for at skabe et flow
siden vist hvordanman kunne betrække balloner ud over fyrfadsstager og nu. Karen Volf laver også. bog]Når man har en stor kærlighed til bøger og alle de
Okseskank – Osso Buco – er en udskæring, man som regel laver på den traditionelle italiensk inspirerede måde, fordi den er så god – og fordi man ikke laver det så tit og derfor vil være sikker på, at det går, som det skal
For hvordan gør man lige. Vores ænder er oftest frilandsænder, såfremt vi kan få fat i dem, og jeg kan anbefale denne guide fra Dyrenes Beskyttelse, hvis du også er interesseret i at se, hvordan din juleand har haft det
Når jeg laver coq au vin, laver jeg altid rigeligt. For ret beset er kyllinger, man finder i dagligvarebutikkens køle- eller frysedisk vel ikke kønsbestemte
siden vist hvordanman kunne betrække balloner ud over fyrfadsstager og nu. Karen Volf laver også. bog]Når man har en stor kærlighed til bøger og alle de
Vi bruger æblesirup til pandekager, æbleskiver til jul, til morgenmad på havregrøden, skyer, A38 eller i glasur til kager. Når vi laver det selv kan det kun holde 3-5 dage i køleskabet så vi plejer at fryse det ned i plastdunke
Hvordan jeg kom hertil. jeg laver lister. Jeg tyller mandler indenbords og spiser avokado hver dag. Ja, jeg roser mig selv til skyerne når jeg har gjort noget godt, og jeg er selvfed – på den fede måde
eks laver jeg data på min Netbook i stuen og udskriver fra min stationære i kælderen og hvis jeg er uden PC adgang kan jeg se lagerbeholdningen via smartphone, fagre nye verden