Læg kyllingen i et ovnfast fad og drys med revet cheddar og røgetpaprika. Ingredienser2 stk kyllingebryster50 g frisk spinat (eller 3 små terninger af frossen spinat)50 g flødeost (fx med hvidløg) stk revet cheddar eller anden ost stk røgetpaprika (kan udelades) stk salt og peberFremgangsmåde
“Noget man kan varme sig på. Jeg er dog vild med kombinationen af aubergine og kikærter og har derudover tilføjet blandt andet kartofler, tomat og masser af smag fra blandt andet spidskommen, chili og røgetpaprika
Pulled chicken passer sig selv i ovnen, men den kræver selvfølgelig, at man er hjemme til at sætte den ind … Du kan speede tempoet lidt op ved at bruge kyllingeinderfilet
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Jeg har brugt fuldkornspasta og vendt med cremefraiche, chorizo og frisk persille, krydret det hele med hvidløg, røgetpaprika og lidt chili og toppet med ost
Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte søde kartofler med en creme og nogle ristede kikærter på toppen
Manden herhjemme kunne have ønsket sig lidt mere knald på krydderierne, i form af fx chiliflager og cayennepeber, hvorimod Esther og jeg synes den var lige i øjet
Om det er sæson for gryderetter lige nu kan man jo diskutere, men det er altid rart at have noget i fryseren man lige kan varme op, hvis man ikke lige orker det store madlavningseventyr når man kommer hjem
De er lavet uden en eneste dråbe fedtstof. røget). Paprika (evt. Servér dem sammen med ketchup og hjemmelavet mayonaisse til en saftig veggieburger, veggiedeller eller, som knasende tilbehør til farverige salater og pandestegte grøntsager
sød paprika, spidskommen og chili (eller lignende krydderier efter smag). 1/2 tsk røgetpaprika. Pisk ægget sammen med salt og røgetpaprika + 1 tsk sød paprika i en dyb tallerken. 1/2 tsk røgetpaprika
Hjemmelavet rub. (Når man nu er i gang, kan man jo ligeså godt lave rigeligt). 3 spsk mild paprika. 1½ tsk røgetpaprika. 3 spsk mild paprika. 1½ tsk røgetpaprika