Løsn skindet på kyllingen i denene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under. Tilbehør bestående af asparges rullet i parmaskinke og røget mayonaise
Rensbroccolien og del den i små buketter, som ryger i en brandvarm wok med sesamolie og ingefær. Smid kyllingen i en stegeso eller tagine i selskab med alt med undtagelse af broccoli, sesam, denene tsk
Lad dem blive klare, inden hvidløg ryger samme vej sammen med Herbes de Provence, hakkede tomater, peperocini, salt, peber og halvdelen af den hakkede persille
Når olien er så varm denryger, tilsættes hvidløg. palmesukker eller rørsukker (jeg foretrækker en god økologisk rørsukker, da man typisk har den i skabet)
Lad dem herefter køle af inden de kommer i en lufttæt beholder, som ryger i køleren. Bland kyllingen i små stykker med creme fraiche, mayonnaise, salt, peber, citronsaft og de små skiver bacon
Bland det hele sammenuden at ælte for meget – det skal samle sig til en fast og flot dej. Pak dejen i husholdningsfilm, og lad den hvile, mens du gør fyldet klar