Du kan bage dem selv, hvis du har et krustadejern, eller rettere sagt koge dem, for de bliver kogt i olie, men det er helt sikkert meget nemmere at købe dem
Så jeg har prøvet mig lidt frem og fundet ud af, at – sørme jo – man kan lave det selv. Vi lavede et traditionelt tüsk måltid – vores Bratkartoffeln var ganske vist ovnkartofler, og schnitzlen var en luns af den gode frilandsgris – men det blev det nu ikke ringere af
– Nedenfor beskriver jeg, hvordan jeg opbygger de forskellige sandwich. I sidste weekend skulle Mathias til polterabend, og han spurgte, om jeg vil lave lidt frokost til dem – Og det ville jeg da selvfølgelig
Selv har vi lavet rigtig meget mad på grillen. hamburgerryg og ost. Jeg har lavet en oversigt over hvad I læsere viste størst interesse for i denne måned – jeg har valgt at det skal være de 7 mest populære, fordi syv er et eventyrligt og skævt tal. Nogen gange hjemmelavet – andre gange brikkerne fra Karolines (fandt dem til 2 kr
Vi lavede dem i forvejen så de bare skulle varmes inden de skulle serveres. FlødekartoflerGlaseret hamburgerryg, Ribbensteg, ’stegt flæsk’ og pølser i svøbMan må aldrig løbe tør for kød, og det skal jeg lige love for vi ikke kom til
Jeg har tænkt mig at lave enten hamburgerryg eller noget kylling til selve juleaften og så supplere med en lækker grønkålssalat og en masse andre grønne sager…
Udover at skinkesalat bare smager dejligt er det også noget af det nemmeste at laveselv. Del den i to og gem den anden halvdel til om et par dage når der skal laves mere, ellers kan den fint bruges til pålæg, pizza, omelet eller tilsvarende