Mange tak for en dejlig aften igår de damer. ) Fyldte andebryster på rucolabund. 4 andebryster af 300 g. på hver side skrues varmen ned på jævn varme og står her og steger for sig selv i 18-20 min. ) 4 andebryster
Dup andebrysterne tørre med køkkenrulle. Brun smør på en pande og brun andebrysterne på skindsiden. 3 Berberiandebryster a´ 200 gr. Steg andebrysterne ved 200 grader i 25 min. Tag fadet ud, og lad andebrysterne hvile i 10 - 15 min. Du kan se opskrift på brunede kartofler og halve æbler med gele´ 3 Berberiandebryster a´ 200 gr salt, peber
Andebryst med appelsin, rødkål og mandler. mandler. Læg andebrystet i et ovnfast fad, rids fedtsiden, drys med salt, peber og rosmarin og skær halvdelen af appelsinen i tynde skiver og læg dem over andebrystet
Og hvor low carb den rent faktisk er med al den frugt kan man så diskutere, men jeg kalder den low carb, når der ikke er et tilbehør i form af ris, pasta, kartofler eller lignende
Andebrysternes skind ridses i fedtet ned til kødet, og krydres med salt og peber. 1 andebryst. Når skindet er sprødt og gyldent, så vender du og steger videre på den anden side i 5-7 minutter. 1 andebryst
Ta andebryst ut av kjøleskapet en time før servering. Brun andebryst i stekepannen. Ta ut andebrystene, sett opp varmen på stekeovnen, hvis potetene ikke er ferdig stekt
Rids brystet og gnid godt med salt på. Steg det i brunet smør på en pande , et par min på begge sider. Lig det i et ildfast fad og kom et stege termometer i
Koriander, lime, ingefær, mango, salte cashewnødder, sprøde grøntsager og saftigt andebryst. (Måske lidt for mange gange) Det sure, det søde, det salte, det bitre og umamien – det hele spiller