Centrumstemperaturene på kødet er højere, ved lavtemperaturstegning, endman måske er vant til. Oksefilet Lad imens smørret blive gyldent i en pande og kom timiankvistene i smørret
Stegetiden er meget svær at diktere, da det kommer an på sååå mange ting. For noget tid siden, skulle jeg bruge enoksefilet til noget steg, men da jeg på daværende tidspunkt ikke kunne få en på den lille mængde jeg havde brug for, købte jeg istedet enordentlig bandit
Denne ret af hurtig at lave, men det virker kun hvis man bruger oksekød af en god kvalitet, som ikke behøver at stå og simre i lang tid, før det bliver godt
Det hele steger i ca. Det kalder manen jævning. Ingredienser. Olivenolie. Oksekødet marineres dageninden. Det gør du ved at komme kødet i en frysepose (der findes poser som er beregnet til marinering) sammen med rødvin, timian frisk presset hvidløg samt salt og peber
Steg en stykke oksekød, fx oksefilet, roastbeaf, cuvette eller culotte. Denne ret er perfekt til en buffet eller til en let anretning sammen med forskellige salater