Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
Resultatet af det samarbejde, kan du se i det nyeste nummer, hvor jeg endnu engang overraskes over, hvor appetitligt og æstetisk man kan formidle det gode budskab om, at vi skal spise mere grønt og frugt
Man kan tilsætte lidt fløde hvis saucen er lidt bitter/syrlig. Dijonsennep (ikke 100% paleo)1 lille håndfuld mandler2 spsk. Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”God Appetit og god påske 800 g. 1 lille håndfuld mandler
Så er december lige om hjørnet og mange skal ud i aften til firma julefrokost. Anret tallerkner med skiver af roastbeef, bagte rodfrugter og sauce tatare
Forloren hare ligger mit hjerte nært, for det har i mange år været min ynglings ret og min kære mor er stadig sød til, at tilberede forloren hare når jeg besøger mine forældre i det nordjyske
Retten her er ret simpel, men den kan bruges på mange måder. Cirka 1/2 tsk stødt rød chili (da der er meget forskel på styrken af stødt chili vil jeg anbefale at man prøver sig frem og starter med en knivspids stødt chili). Steg løgene ved høj varme i omkring 5 minutter og kom så salt ved sammen med rodfrugterne
Svinekam med rodfrugter. Rodfrugter efter smag (og sult). I en bradepande (alternativt et fad, som har en rist over) smider du rodfrugter i mundrette stykker, hvidløg, gerne lidt timian eller andre gode krydderurter, den hakkede, saltede citron, lidt honning og salt og peber
person, når man planlægger indkøb. Den består af en lækker, langtidssimret, rødvinsbraiseret nakkefilet serveret med kartoffelmos og timianbagte rodfrugter
Bagte rodfrugter. løg Gullerod Pastinakker Rødbede Peberfrugt Sesamfrø Olie Salt Timian frisk eller tørret Skrald og skær alle rodfrugter i ca lige store stave