Hvordan steges oksemørbrad bøffer opskrifter

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Har du valgt en god, mør oksemørbrad, er det også noget sværere at ødelægge den, heldigvis. Det er også her timing kommer ind i billedet – kartoflerne er nemme at lave (og passer til en masse retter), men til sidst skal både bøffer, sauce og kartofler være færdige på samme tid
Chateaubriand

Chateaubriand

Den er lavet af det midterste stykke af en oksemørbrad. et fluenet over, så du undgår, at der kommer støv, insekter eller lignende i bøfferne
Steg verdens bedste bøf

Steg verdens bedste bøf

Amerikanerne ved virkelig, hvordan en bøf skal steges. Personligt foretrækker jeg filet mignon (bøf af oksemørbrad), men er du mere til T-bone, entrecote eller tournedos, kan du bruge samme metode

Ovenpå igen.

Stegt oksemørbrad med svampe- & trøffelsauce. Bøffer fik afmålt tid ved 180 grader i ovnen. Har lige fået rørt latter-musklerne over billeder af halv-gamle limbo-dansere i højt humør fra Nytårsaften