Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Jeg har tidligere undervist i Sushi i både Aalborg, Frederikshavn og Århus, hvor jeg lærte mine kursister, hvordan man laver sushi fra bunden og hvordan man anretter det flot
Tilbehøret er sorte linser og cashewnødder. Tidligere blev kartoflen skubbet af tallerkenen af pasta og ris, men nu er det i højere grad tilbehør som perlerug, perlespelt, bulgur, quinoa og andre frø og korn, der indtager kartoflens plads
Så abonnér på vores nyhedsbrev og få gratis guiden "Genvej til sund mad" med masser af inspiration til, hvordan du gør din daglige madlavning mere fedtfattig og meget sundere, uden at det går ud over smagen
Så abonnér på vores nyhedsbrev og få gratis guiden "Genvej til sund mad" med masser af inspiration til, hvordan du gør din daglige madlavning mere fedtfattig og meget sundere, uden at det går ud over smagen