Min far og jeg havde super længe talt om at lave hybenmarmelade og en solskinssøndag kom han forbi med en posefuld friskplukkede hyben fra Nordsjælland
Så derfor skulle jeg da lave hybenmarmelade. Men jeg er glad for jeg fik renset alle mine hyben, for hybenmarmelade er virkelig lækkert - så det var umagen værd
Til 2 små glas hybenmarmelade. Sommeren er så småt ved at gå på hæld. Blæst og regnbyger fylder dagene selvom der også er plads til sol – lige indtil det pludselig regner fra en ellers tilsyneladende skyfri himmel
I weekenden lavede jeg en portion hybenmarmelade med æble. Den færdige hybenmarmelade hældes på skoldede atamonskyllede små glas som lukkes med det samme
Jeg husker, hvordan jeg hver sommer var med en af mine venner og hans familie ude og plukke hyben som hans mor forvandlede til hybensaft og hybenmarmelade
Ikke kun til hybenmarmelade og i desserter – også i ‘rigtig mad’. Tiden fra rose til hyben er kort. Den ene dag står man med næsen i hybenroserne fulde af sommerduft
) Nå, men efter at have savlet færdig over Christian Bitz og efter at have indtaget den lækreste morgenmad bestående af brød, ost, hybenmarmelade, krydderpølse og en lækker æg og bacon anretning, så begav vi os ned mod pressecenteret, hvor den sødeste receptionist tog imod os
White port hybenmarmelade. Vi er nået til ret nummer 3 i aftenens udgave af Madsvinene. Det var Le chef ham selv som havde meldt ind på denne servering