Kom hyldeblomstsaft, revet ingefær og citronskal, de udskrabte vaniljekorn og stang i gryden, og lad det smire ved næsten konstant røring indtil rabarberne bliver bløde og moses let ud
o) Jordbærmarmelade ovenpå. Gyldne og lækre, og dejligt tykke og luftige Ja jordbær/hyldeblomstsiruppen er ikke til at se på billedet, da disse små bøller suger siruppen til sig med det samme
Jeg har tidligere vist, hvordan du kan lave marmelade ud af det og nu har jeg en opskrift til. Har du også stået og lavet hyldeblomstsaft med hyldeblomst og citrusfrugter
Jeg er jo i forvejen vild med kombien jordbær/hyldeblomst og da barnet skulle hedde Alvilda som betyder vild eller stridbar alf (hun blev født med spidse ører) syntes jeg det var fint at tage udgangspunkt i det
På vej hjem fra selvpluk kom vi forbi et fint hyldeblomst træ, og haps så var det skrællet. Derhjemme blev der lavet en god portion marmelade, som blev fyldt på glas