Her kommer opskriften på mit rabarber-hyldeblomst syltetøj som lovet på IG. 900 g rabarber350 g syltesukker8 hyldeblomstskærme1 dl hyldeblomstsaft ufortyndet 1 stang vanilieAtamonSkær rabarber i 3 cm lange stykker, vaniliestang flækkes, begge dele kommes i en gryde medhyldeblomstsaft og sukker. Det koges til rabarberne er møre og hyldeblomster pilles af stilke kommes i og koges med 1 min. 1 dl hyldeblomstsaft
Den Bedste Hyldeblomstsaft. Blondies medrabarber. Kombinationen af en sprød, hjemmelavet makronbund toppet med en lækker, fløjsblød chokoladetrøffel overtrukket med et lag af mørk chokolade – GUF
Vi har eksperimenteret medhyldeblomstsaft. Se grundopskriften på hyldeblomstsaft her. Den røde er tilsat en lage kogt af rabarber og vanilje, vand og sukker
Kom hyldeblomstsaft, revet ingefær og citronskal, de udskrabte vaniljekorn og stang i gryden, og lad det smire ved næsten konstant røring indtil rabarberne bliver bløde og moses let ud
Har du også stået og lavet hyldeblomstsaftmed hyldeblomst og citrusfrugter. Hyldeblomst//mandelkage400 g hyldeblomstkvas (kogt og drænet) se her, hvordan du får det5 store æg200 g mandelmel180 g sukker1 tsk bagepulver3 stængler rabarber (valgfrit)- smør og sukker til formen1. Skær rabarberne ud i 2 cm stykker og hæld over med kogende vand - lad dem stå og hvile i det varme vand til du skal bruge dem til sidst3. Sigt mandelmel og bagepulver, så klumper opløses og bagepulveret blandes godt med melet6. Stik rabarberstykkerne ned i kagen i en springform, så de er jævnt fordelt i dejen8. 3 stængler rabarber
hyldeblomstsaft. Mange blev spist som de var, men med den store mængde, skulle de bruges til noget. Og jordbær, brombær, æbler, asparges, blåbær og rabarber
Når rabarberne er faldet sammen, smages det til med mere sukker og kompotten er færdig. Riv ingefærden og kom den op i gryden med halvdelen af sukkeret og rør jævnlig i gryden
), så er her en sød og sommerlig tærte, der er fin til picnic, sammen med et glas iskoldt hyldeblomstsaft på terrassen eller som dessert på sankthansaften
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Hvis du bruger rabarber eller stikkelsbær bør de koges med lidt sukker først. Kalvecuvette med frisk frugt til smager skønt, og når sæsonen er der for frisk, dansk frugt, så er det med at udnytte det