Igen var jeg en skovl og glemte kameraet så jeg har ikke fået taget billeder af processen denne gang men her på billedet ses (nævnt fra venstre) en næsten færdigdrukket flaske med hyldeblomstsaft med lime, lavendelgele, og bag den, rosengele, de forskellige curds og bagerst kan man ane hyldeblomstsaft med jordbær
Hæld siruppen over i et sylteglas, mens ingefær osv sies fra. Sirup med ingefær, citron og hyldeblomst1 skrællet ingefær, min rod blev til 130 g skrælletskal fra 2 små øko citroner + kødet fra den ene2 dl hyldeblomstsaft - jeg bruger Cavli350 g sukker600 ml vand1. 2 dl hyldeblomstsaft
Først kan nogle af blomsterne bruges til hyldeblomstsaft, senere kan de grønne, umodne hyldebær syltes til nordiske kapers, og til sidst kan de modne bær bruges til saft, bagning, gele osv
læs mere Hyldeblomstsaft. osv. osv. Åhh, at pakke en madkurv og tage en tur i skoven eller på stranden. Vi sørger for opskrifterne, så håber vi “en anden” sørger for vejret