I køkkenet med price opskrifter

Pandekagedag & træningslejr

Pandekagedag & træningslejr

Desuden er jeg ved at se alle sæsoner af SpiseMedPrice for hvem elsker ikke bare SpiseMedPrice. Jeg glemmer altid pandekagedag, hvilket er næsten utilgiveligtmed det navn jeg har givet bloggen
Hjemmelavet hønsesalat - nemt og lækkert

Hjemmelavet hønsesalat - nemt og lækkert

Aspargeshovederne kan hurtigtblivelidt smattede, så dem snacker jeg bare ikøkkenet. Bland dressing af mayonaise, creme fraise, karry og sennep smag tilmed salt og peber
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Denne opskrift kommer fra brødrene Prices program med chokolade (som iøvrigt godt kan anbefales, hvis du ikke allerede har set det)
Sauce de Béarnaise

Sauce de Béarnaise

Og ligesommed mange andre klassiskeopskrifter, fx den ærefrygtindgydende crème brûlée, så er det slet ikke så svært som man går og tror
Efterårsmad

Efterårsmad

Lørdag skreg på en dag ikøkkenet og sådan blev det. Kom ligetil at kiggei "SpisemedPrice" imens oksehalerne snurrede på komfuret og faldt pladask for deres citron mousse
Risotto og Fennikel

Risotto og Fennikel

Bare fordi det er dejligt at fejre glade mærkedage, og fordi jeg elsker at prøve nye tingikøkkenet

Italiensk tomatsauce på 15 min.

Dog smager den fladt og er fyldt meddiverse E-numre og unødvendigeindholdsstoffer. Her er en tomatsauce som alle kan følge med
Madblogtræf og tomatsuppe

Madblogtræf og tomatsuppe

Måske lidt dansk Masterchef også, samt LidtJamieOliver, Camilla Plum og ikkemindstSpiseMedPrice
Kogebøger til Halv Pris i Føtex

Kogebøger til Halv Pris i Føtex

Føtex er jo i udgangspunktet billigmed den slags, så det blivervirkeligbilligt. Så det er bare med at komme afsted

Fedtebrød (Søren Ryge farvoritter)

Forleden sad jeg og så James Priceslidt halvtamme program, hvor han har gæster ikøkkenet”. Jeg føler ikke den samme madglæde i programmet, som James deler medsin bror, iSpisemedPrice, jeg mener satte en milepæl for madkultur i Danmark

Sintabar, Haifa

HUGH FEARNLEY WHITTINGSTALL aka LOUISES GURU- downsize´ende londonkok, journalist, madskribent, tv-vært og landmand med hang til "ægte mad"