Jeg har ikke drukket nok Is Latte, Is Kaffe eller Ice Blend's i år. Hvis man ikke har sådan en maskine, kan man brygge en stærk kop kaffe, enten i en stempelkande eller en almindelig kaffemaskine
Hvorfor skulle produkter som Vekao-kalender, Ice konfekt og Flæsk ellers være opfundet. Lad dem hvile på køl en times tid inden de er klar til eftermiddagskaffen, aftenskaffen – ja eller sågar morgenkaffen
Opskrift på is kaffe essens finder I her og opskrift på iced irish coffee her. I år prøvede vi også at lave en iced irish coffee, og det var en kæmpe succes
Sim tidligere skrevet har jeg fået noget af et kærlighedsforhold til denne lækre sag af en iskaffe. I'm still making loads of iced vegan coffee - I'm quite addicted
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Nu er det snart rigtig sommer og derfor kan jeg ikke lade være med at tænke på iskaffe. Men i går blev jeg pludselig så hooked på ideen om iskaffe at jeg søgte hos flere af mine favorit bloggere, og her fandt jeg en iskaffe som jeg er NØDSAGET til at lave snarest - Den lyder bare så fristende og lækker
iskaffe. Det er perfekt til en som mig, der skal have sin daglige kaffe. Jeg sys det for varmt om dagen til varm kaffe, så det er her er en dejlig kold løsning
Jeg har aldrig før bagt macaroons, og jeg havde faktisk heller ikke helt forstået hvor kompliceret en process det er, men blev heldigvis reddet på målstregen
En kop økologisk kold instantkaffe *. Hvis jeg blender is-latten laver jeg kaffen, fylder resten af glasset med isterninger og hælder så mælk i til kanten
Fersken is, kokos is og kaffe is. Kaffe is6 æggeblommer (svarer til 3 bægre pasteuriserede blommer)250 g flormelis1/2 L fløde200 g daim (fint hakket)2 - 3 spsk espresso kaffe (pulverform fra Nescafé, kan ses her)Æggeblommer og formelis piskes til det er en fast massePisk fløden til flødeskum og bland denne med æg og melis massenTilsæt den hakkede daim og espressopulvet, og bland godt sammenSæt i fryseren og rør evt