Derfor fik jeg i dag lavet en smadder lækker salatmed fennikel, appelsin, lidt icebergsalat og sesamfrø, som vi fik sammen med skinkeschnitzler marineret i ramsløg
Blandet med rucola, iceberg og en pose blandede sprøde salatblade er det en salat, der rummer de perfekte elementer af sødt, surt, bittert og sprødt, der er traditionelt tilbehør til vildt
Salat (ta’ noget lidt mere interessant end blot almindelig iceberg, så gør du dig selv en tjeneste). I min udgave er der tykke skiver røget bacon, som steges sprødt på panden, salat (ja, det er stadig bare salat) som bliver piftet lidt op med en omgang appelsinsyltede rosenkål og hjemmelavede semidried tomater
Som tilbehør fik vi brød og en salat lavet af iceberg, appelsin, fennikel og granatæblekerner. Det gælder den ret med ovnbagt laks og grønsager i dejlige farver – røde og gule peberfrugter og grønne squash
Er du til en lidt alternativ anderet til Mortens aften, synes jeg selv, at andebryst a la orange med kartofler, appelsinsauce- og salat er et rigtigt godt bud, hvorfor den også står som lørdagens middagsret på madplanen