Så hvis du skal holde en festmiddag – med ALT, som dertil hører…jamen, så lad mig da ligegivedig denne her slags step by step guide, som du kan kopiere, og så lover jeg dig, at dine gæster vilbliveimponerede og falde isvimer over, hvor fint du har lavet det hele… Let’s be honest, hvem vilikke gerne sole siglidti gæsternes rosende ord
Nu kom vi så til en aftenens tjenerfejl netop var tallerknerne fra forretten tage af bordet indenhvidvinentilmin havkat som jeg skulle have til hovedret blev skænket hvilket undrede miglidt da vi jo kunne læse os til at vi skulle have god tid, så medmindre det var et stunt for at sælge mig noget mere vin forstod jeg det ikke helt og ventetiden på hovedretten var da også ca
Dagen før er det altid en god ide at spise kulhydrater, så kroppens energidepoter er fyldte, men når det er sagt, så behøver man ikke gøre madentilraketvidenskab
Spistaftensmad (og bestilt bord) på Bullerei og Das Bank (som skulle være en oplevelse isig selv). Og så en eftermiddagslurindenvigik ud for at få aftensmad
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sinfamilie
Skær forårsløgenes hvide del iskiver, og gem den grønne top. portion, skal du skære grøntsagerne ud og lægge dem i fryseren til næste gang du laver retten
Siden da har jeg ikke haft broccolii huset, og så gikideenlidti glemmebogen, indtilidag. For et par uger siden, faldt jeg over en super spændende opskrift på broccoli-blinis hos persillesblog
Asparges og sukkerærter skæres i mundrette bider, så de kan tilsættesisidsteøjeblik. Vi kan efterhånden ikkespise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret tilaften
De tre små retter som vifiktilaften var alle med til at få ryddet lidt ud i køleskab og fryser. Filodejen var til overs fra forrige uges lakseruller, og da jeg havde en halvvissen omgang babyspinat og en åben fetaost var min første tanke den græske Spanakopita
Det er sådan en tid, hvor det bliver koldere og mørkere udenfor, og man derfor har mere lyst tilmad, der skal øses op i en skål og spises med en ske – i hvert fald hvis du spørger mig Da jeg for et par uger siden spurgte jer, hvilke retter I gerne ville se flere af, var der nogle af jer, der ønskede grødopskrifter