Indbagt mørbrad fløde hvidløg opskrifter

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Rør kødet med mel, æg, krydderier, løg og fløde. Brun mørbraden på allesider i gyldent smør. Drys med salt og peber og lad mørbraden køle af
Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt. Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Rør det hakkede svinekød med mel, æg, krydderier, løg og fløde. Hak mozarella og sagaost og bland det med hakket basilikum, hvidløg og tranebær

Fyldt svinemørbrad

Hæld væden fra det ovnfaste fad over i panden og tilsæt fløde. Hvidløg, fed. Forberedelse af svinemørbrad