Indbagt mørbrad med champignon opskrifter

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Drys med salt og peber og lad mørbraden køle af. den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Det kan spises stegt, fyldt, indbagt eller svøbt – eller som hel eller bøffer. Svinemørbrad i ovn – Taknemmeligt kød
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Serveres med hasselbackkartofler og salat - jeg lavede også champignonsauce til. Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbradenmed noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad

Fyldt svinemørbrad

Svinemørbradmed svesker. Tilføj timian (frisk fra kvist er at foretrække men tørret kan også bruges) og smag til med salt og peber

Indbagt svinemoerbrad M/ floedkartofler og groentsager.

Skaer loegene i skiver og brun dem sammen medchampignon paa panden , gerne med lidt sukker. Saet en gryde over med vand og salt , naar det koger kom groentsagerne i , naar de er lige ved at vaere faerdige , tilsaet lidt sukker , det beholder speodheden