Indirekte varme weber grill opskrifter

Kylling med øl i røv på grill

Kylling med øl i røv på grill

Når briketterne er glødende, trækkes kulbakkerne til siderne så den får indirektevarme og kyllingen placeres midt på grillen
Rullesteg på grill

Rullesteg på grill

Så derfor blev der tændt op i Webergrillen med indirektevarme. kulbakker til indirekte stegning. Kuglegrill, kødsnor
Pizza på Weber

Pizza på Weber

Inden du placerer pizzastenen på grillen trækker du kulbakkerne til hver sin side, det kalder man for cirkulær optænding eller indirektevarme
Burgerboller hjemmelavet

Burgerboller hjemmelavet

Således får de indirektevarme, ellers bliver bagestenen for varm og bollerne bliver kulsorte på bunden
Jespers langtidsgrillet oksespidsbryst

Jespers langtidsgrillet oksespidsbryst

Oksespidsbrystet skal grilles over indirektevarme, hvorfor kullet fordeles i siderne. Du justere varmen, ved at lukke eller åbne for lufttilførslen – eller ved at tilføre mere kul
Helstegt Oksemørbrad på Weber gril

Helstegt Oksemørbrad på Weber gril

Herved får du indirektevarme. Hvis du er den heldige ejer af et iGrill stegetermometer, så behøver du ikke engang sidde ude i kulden og holde øje med termometeret, men i stedet hygge dig inde i varmen og af og til se på din iPhone eller iPad hvordan din oksemørbrad har det
Fyldt svinemørbrad på Weber

Fyldt svinemørbrad på Weber

Tænd for grillen, helst i grilbakkerne, så der er indirektevarme på ydersiden af grillen. Efterfølgende ligges den ud i kanten hvor den får indirektevarme i ca
Pulled pork

Pulled pork

Forbered grillen til indirektegrillning. Afsluttes med BBQ sauce og så skal de kort tid på grillen ved fuld varme
Udekøkken i en urtepotte

Udekøkken i en urtepotte

I øvrigt også godt, hvis man vil være sikker på kraftig nok varme til at grille en hel kylling eller steg
RØGEDE KARTOFLER TIL GRILLMADEN

RØGEDE KARTOFLER TIL GRILLMADEN

”Smoking Blend” fra Weber oven på kullene på grillen, og grill kartoffelpakkerne ved indirektevarme i ca

Southern Fried Chicken på Weber - KFC style

Dejlig sprød kylling efter at have stået en time ved indirektevarme. grill,. Kyllingen lægges i den varme olie med en hulske, ikke mere end 2-3 stykker af gangen, så olien ikke mister dens effekt. Det hele ryger på grillen i ca 1 time med inddirekte varme, jeg lagde det på en foliebakke så det ikke brænder for meget fast og vendte dem en gang halvvejs