Oksespidsbrystet skal grilles over indirektevarme, hvorfor kullet fordeles i siderne. Du justere varmen, ved at lukke eller åbne for lufttilførslen – eller ved at tilføre mere kul
Herved får du indirektevarme. Hvis du er den heldige ejer af et iGrill stegetermometer, så behøver du ikke engang sidde ude i kulden og holde øje med termometeret, men i stedet hygge dig inde i varmen og af og til se på din iPhone eller iPad hvordan din oksemørbrad har det
Tænd for grillen, helst i grilbakkerne, så der er indirektevarme på ydersiden af grillen. Efterfølgende ligges den ud i kanten hvor den får indirektevarme i ca
Dejlig sprød kylling efter at have stået en time ved indirektevarme. grill,. Kyllingen lægges i den varme olie med en hulske, ikke mere end 2-3 stykker af gangen, så olien ikke mister dens effekt. Det hele ryger på grillen i ca 1 time med inddirekte varme, jeg lagde det på en foliebakke så det ikke brænder for meget fast og vendte dem en gang halvvejs