Server med forskellige dip eller til en indisk curry eller lign. Det traditionelle indiske Naan brød der normalt laves i en tandori ovn hvor dejen klaskes på siden af en opretstående stenovn og medmindre man er indehaver af denne ret store indiske ovn må man tænke alternativt og samtidig opnå den hårde varme som tilbereder brødet ved høj varme og kort bagetid
Indisk tomatgryde 67. Dip til grøntsagsstænger 72. Follow my blog with Bloglovin. Jeg har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag
Jeg glæder mig til at prøve rugbrødsromkugler, indisk daal og hjemmelavet kokosis. Pureen er især god på ristet rugbrød, i sandwiches med røget laks eller kylling eller som dip
Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
Det indiske køkken er bare så farverigt og krydret og (kan være meget) stærkt. Salsa er en dans, som kan give varme … ja, måske, men det er altså også en sovs eller dip, som du kan servere til f
Indisk. Veggie dipper. Dobbelt dipper. Den her liste. Listen der guider dig igennem mad-junglen i Aalborg og omegn når du skal finde et sted at spise vegetarisk eller vegansk
Start med at lave din dip. Lad dippen simre, til det hele er blødt og rart, og konsistensen er tyk. Start med at gøre nogle strimlede løg bløde i god rapsolie (1 løg per person der skal spise dip)