indisk pandebrød. Tilsæt karry, spidskommen og chili. Jeg er helt pjattet med dahl - selvom det mildest talt ikke ser særligt indbydende ud, men denne linseret med grødet konsistens smager simpelthen SÅ godt og som bonus er den super sund og nem at lave
Pakora er en snack med et hav af krydderier (sådan skal det jo være, når det er indisk). Det indiske køkken er bare så farverigt og krydret og (kan være meget) stærkt
En indisk curry ret, har ikke en skid tilfælles med krydderiet ”karry”. Den indiske ret Madras er opkaldt efter en indisk by af samme navn, og de har åbenbart været utrolig glad for chili i denne by (ikke karry)
Mit basislager er selvfølgelig tilrettet min madlavning, som spænder ret globalt, og derfor har jeg også mange specifikke ingredienser på lager - til indisk, til thai, til vietnamesisk, til mellemøstligt, til spansk, til italiensk osv
Indisk kalvegryde på grill med grydehvedebrød og rosmarinsmørelse Meget velsmagende ret. Grøntsagscurry med kokosmælk Ordet ”curry” har ikke nødvendigvis noget medkarry at gøre, hvilket denne ret da også beviser