Jeg er vild med indisk mad, især fordi retterne er fyldt med smag, cremethed og lækre ingredienser. Det karakteristiske ved butter chicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderier og det helt møre kyllingekød, herfra “butter chicken” – retten er altså ikke fyldt med smør (min version er ihvertfald ikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Udgivet i samarbejde med Den magiske Gris // Sponsoreret. Det var simpelthen så hyggeligt at sidde der i mørket med hver vores skål varmende indisk gryde og snakke om løst og fast
Servér linseretten med kogte korn som fx perlebyg eller perlespelt, evt. Arkiveret under. Hovedretter ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Sikke en skøn weekend det har været og hvor har vi trængt til sol og lidt varme. Jeg lavede denne indiske suppe med varme krydderier og håbede på at den kunne give lidt varme
Retten er spicy men kan reguleres med mængden af karrypasta. Mange indiske curry'er skal stå og koge i timevis, men denne version kan laves på en helt almindelig hverdagsaften
Kikærtegryde er en skøn krydretret, der serveres med gulerodsris, dildsalat og yoghurtdressing. Gulerodsrisene har en skøn sød smag til den krydrede ret
Indisk giver begge dele og her får I lige en opskrift, på en af de ret så velykkede udgaver. Selvom det er ikke er fullblown efterår endnu, får jeg alligevel lyst til krydrede og varmende gryderetter