Jeg skal prøve at gøre det her kort, men kan lige så godt afsløre med det samme, at hvis du er ved at stege spejlæg, så vil jeg råde dig til at slukke blusset, eller gøre stegningen færdig med det samme
Jeg havde drømme jobbet, var dygtig til det jeg lavede. - til trods for det – skiftede jeg i september 2015 leder jobbet i Matas ud med en stilling i Kiwi
Det her indlæg virker måske lidt malplaceret… Lakridssmåkager. – Det er jo jul. - Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
lyder det ikke ret så fantastisk. Det er de faktisk også. I efterårsferien havde vi min far og den side af familien på dette års første fødselsdagsbesøg – en større omgang hvert år men det er også så dejligt lige at få set alle, især dem man måske ikke får julen sammen med
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
I går var Oskar og jeg ude ved mine forældre, hvor vi for tiden er ret ofte. Det skyldes til dels det hyggelige selskab, men bonussen oveni hatten er, at ham Oskar sover som en drøm derude i forstaden
En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig. Men der er få som ikke bryder sig om den lidt vandede konsistens af lady fingers, der er lagt i blød
Placer kyllingebryster på et skærebræt. Ved hjælp af en skarp kniv, skæres slidser på tværs af kyllingebryst omkring 3/4 af vejen gennem kyllingebryst og pas på ikke at skære hele vejen igennem
Herhjemme har der ikke været et ordentlig julefrokostbord, hvis ikke der er skinkestang i maven. Af alle de lækre ting, man ofte kan vælge mellem til julefrokosterne, så er skinkestangen altså min absolutte yndlings