Frisk Revet ingefær. Si tilsidst gløgg ekstrakten og opbevar den på flaske. Kom stang og korn i en stor gryde sammen med kardemommefrø, stjerneanis, nelliker, revet muskatnød, revet ingefær, peberkorn, rørsukker og farin og rør godt sammen
Herefter tilsættes du appelsinsaft samt skiver af både citron, appelsin og ingefær. Jeg er også gået med på dillen, og er begyndt at bruge min SnapChat profil, og sådan kunne man i går følge mig i produktionen af års gløgg ekstrakt
Si ekstrakten, tilsæt resten af rødvinen, rosiner og mandler, og varm op til lige under kogepunktet. Lav gerne en større portion gløggekstrakt med det samme
Jeg endte lidt med at sammensætte fra flere forskellige ideer, som mundede ud i en gløgg ekstrakt, dvs en blanding af de dejligste julekrydderier, som så kan opbevares også bare skal tilsættes varm rødvin når tiden er inde til lidt varm julehygge
Smut mandlerne og lav gløggekstrakten dagen før. Lav først en ekstrakt. Si ekstrakten over i en gryde, tilsæt resten af rødvinen, rosiner og mandler, og varm op til lige under kogepunktet
Herefter tilsættes du appelsinsaft samt skiver af både citron, appelsin og ingefær. De sidste par år efter en opskrift hvor ekstrakt’en skal trække i et par uge
Stødt ingefær. Vanilje ekstrakt. kardemomme, ingefær og rørsukker. Vanilje ekstrakt. Stødt ingefær. Det er jo efterår, og dermed sæson for æbler (det har jeg vist også skrevet i et tidligere indlæg
Hak løg, hvidløg, ingefær og chili og blend det hele i en blender til en smooth krydder paste. Hvis du bruger tamarind ekstrakt, som er mere koncentreret, så tror jeg du skal bruge lidt mindre, jeg har dog aldrig brugt tamarind ekstrakt, så aner ikke hvor meget der skal anvendes
Jeg endte lidt med at sammensætte fra flere forskellige ideer, som mundede ud i en gløgg ekstrakt, dvs en blanding af de dejligste julekrydderier, som så kan opbevares også bare skal tilsættes varm rødvin når tiden er inde til lidt varm julehygge