Smid ikke lagen ud , kog den evt ned til en sirup , til senere brug. Kom de hele skiver ingefær i. Blommer 1 1/2 kg halve rengjorte fri for sten 1 flaske portvin 300 g brun farin 1 tsk lakrids pulver eller evt anis En lille knold ingefær skraldet og skåret i skiver 1/2 tsk stødt kanel eller evt kanel stænger tørret
agave sirup. 10 gram hakket ingefær. 10 gram hakket ingefær. 1 tsk agave sirup. Jeg elsker at gå ud og handle, have en idé om hvad der skal købes, og komme hjem med noget HELT andet
Fjern skrællen fra ingefæren og skær den i små tern. Det giver mig til gengæld en undskyldning til at kravle op i sofaen med en god bog i hånden, hyggesokker på og drikke en skøn kop the med hjemmelavet chai sirup
Denne gang er vi ude i en sirup lavet på kardemomme og ingefær. Endnu et skud på stammen i forsøgene på at lave sirup til min nyerhvervelse, min Sodastream
Rør derefter mel, nødder, bagepulver, salt, kanel og ingefær der i. en creamchesse af Philadelphia, citronskal, vaniljekorn og sirup, smør det på kagen når den er kølet lidt af og nyd den til lidt hygge
Pisk æg let sammen med ingefær, kanel, revet skal af appelsin, piskefløde og yoghurt naturel. Honningkage500 gr honning eller sirup 125 gr sukker3 æg1 tsk stødt ingefær2 tsk stødt kanelRevet skal af 1 appelsin1 dl piskefløde2 spsk yoghurt naturel2 tsk hjortetaksalt500 gr hvedemelOpvarm honning og sukker i en gryde under omrøring til sukker er opløst. 1 tsk stødt ingefær
Al frugt kommes i en passende størrelse skål sammen med ahornsirup, sukker og det kogende vand. Det eneste krav til denne drik, i min verden, er at du benytter økologiske citrusfrugter og ingefær da diverse overfladebehandlingsmidler og sprøjtegifte vil ende i din ellers så lækre drik
125 g smør 200 g sirup 150 g brun farin 500 g mel 1 tsk. ingefær 1 tsk. natron 1 æg Smelt først smør, sirup og farin over svag varme og rør dernæst krydderier og natron i og lad det så køle lidt af
stødt ingefær. Bland sirup og sukker sammen i en skål, og pisk herefter smørret i. stødt ingefær. Bland alle de øvrige ingredienser, og hæld det ned i sirupblandingen til en sammen hængende dej, som sættes overdækket i køleskabet i mindst en time