Basispå denne is er banan. en smule plantemælk (Soja, mandel, havre eller rismælk). Der kan tilsættes chokolade, hindbær, blåbær, lakrids, vanilje eller det kan spises som ren banan is
, men altså islavetpå banan og derfor uden raffineret sukker). Derfor fik jeg lavet (og tak skæbnen for det), denne lækre lækre is, og det er jeg knamne glad for
De blev faktisk rigtig gode og lidt sprøde og så var de nemme at lave. Nu er jeg jo ikke vegetar eller veganer, men af mangel på æg, så fandt jeg på en vegansk opskrift på pandekager
Efterspørgslen på plantemælk vokser, og du kan nu både få sojamælk, rismælk, havremælk, mandelmælk, som findes i stort set alle dagligvarebutikker landet over
I Tyskland fandt jeg disse lækre cremede islavetpårismælk. Flere isbutikker er begyndt, at have et lille udvalg af islavetpå sojamælk, derudover har de også altid et godt udvalg af skønne sorbeter
Appelsinsaft og rismælk tilsættesAlt tørstof blandes sammen i en skål og blandes lidt efter lidt i den våde blanding imens maskinen (eller hånden) kører
Hurtiglavetfrisk ’yoghurt’. Vaniljeispå gammeldags manér. Rismælk/hirsemælk/havremælk/quinoamælk. blogindlæg med mælkefri opskrifter og en dag slog det mig, at jeg faktisk havde
Jeg har lavet mig en liste (er en stor fortaler for den slags), fordi jeg ved, at når jeg får skrevet sådanne ting ned, så bliver jeg bedre til at være opmærksom på og huske