HJEMMELAVEDE TRAFIKLYS ISMED KIWI, FERSKEN OG JORDBÆR. Vores forældre bor på en lille lukket villavej med en hyggelig legeplads så her er masser af plads til hygge og leg både ude og inde
Ligesiden PlantePusherne kom med deres fantastiske opskrift på ikke-hvide, har der været masser af tumult i de plantebaserede køkkener rundt om i landet
Du kan også servere medfriskfrugt og flødeskum – tjah, mulighederne er mange. Du behøver hverken at have store forkromedeismaskiner eller bruge flere dage på det … Arh, måske lige det sidste er ikke helt sandt, for har du ikke en ismaskine, så tager det jo den tid, det tager at få en flydende masse til at fryse til is under mere eller mindre konstant omrøring
Vi spiser som regel skyr og friskfrugt, som du kan se på billedet nedenfor. Men ligegyldigt hvad de ligner, så smager de lækkert og har en dejlig svampet konsistens
Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, friskfrugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til