Ikke nok med at den smager fuldstændig fantastisk, så er den også med til at reducere blodsukkerstigningen og dermed give lidt mere mæthed til dit barn/dig
Spisesmed det samme, mens konsistensen stadig er kølig og cremet. Alle ingredienserne blendes nemt med en stavblender, min yndlings stavblender er denne
Fyld massen i isformene og sæt dem i fryseren. Mas alle hindbær, så det bliver til små stykker. ( det skal gøres lige når alle hindbærende lige er kommet ud af fryseren)
Jeg har bare ikke godt af alt for mange is fra iskiosken, så derfor har jeg været i gang i mit køkken og lavet de lækreste sommer is som jeg kan spisemed god samvittighed
Idet jeg tilsmagte denne ispind, kom jeg i tanke om mine sunde lakridsmarcipanæg medhindbær, og hvor smuk lakrids, tangsalt samt hindbær er i samme ret
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Vi serverede den sammen med en brownie, hjemmelavet jordbæris og friskehindbær. Pisk de pasteuriserede æggeblommer medflormelis til en luftig og cremet masse
Sund og nem hjemmelavet is. Yoghurt ismedbærPisk 2 æg og 4-5 spsk. sukker (afhængig af hvor sød du vil ha den)Mos 225gr bær (jeg brugte jordbær og hindbær) med en gaffel og bland med4 dl. tyrkisk yoghurtBland det hele sammen (gerne med en håndmixer)Sæt i fryseren ca 4-5 timerRør om et par gange i løbet af frysetiden for at minimere is-krystallerne i isenVoila. 4 dl tyrkisk yoghurt
Det er en fordel hvis i har en morter, men det kan også lade sig gøre uden. Nå, jeg skulle selvfølgelig eksperimentere lidt med det danskvand jeg fik lavet mig, og jeg kom frem til, at denne lille lette drink er en vinder – både med og uden alkohol