Personligt mener jeg dog ikke, at du får en lige så cremet og fast konsistens, som hvis du laver den med Fiber Sirup – som mine flødeboller er lavet med
Inden servering blev isen pyntet med chokolade og jordbær. Jeg glæder mig til at kunne lade mine børn få is hele sommeren uden at bekymre mig om mælk, gluten og sukker
Husk du kan gøre dit arbejde nemmere, ved at komme lidt kakaosmør i chokoladen, så den bliver lidt mere flydende, og dermed lettere at fordele på din frosne is
Krævede felter er markeret med * NAVN. PINA COLADA IS (UDEN SUKKER OG MÆLK). Vi forlader skønne Istanbul og rejser mod Danmark i dag, men inden da, sender jeg jer denne lækre sommer-is… I skal bare selv lave den
Start med at smide hasselnødder og sukker i en gryde. Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Hæld sukkermassen i lidt af gangen mens der piskes. Nytårs desserten stod på ismed marengs i ovnen i år, netop fordi sådan har det gjort så mange gange før
Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen medsukker, vaniljekorn og vaniljestang. Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt ismed rabarber, som er lavet uden ismaskine
Denne lækre chokoladeis er lavet på blot fire ingredienser. { vegansk og uden tilsat sukker }. ‘Nicecream‘ er egentlig bare sund is, der er lavet på naturlige plantebaserede ingredienser
Sund og nem hjemmelavet is. Yoghurt ismedbærPisk 2 æg og 4-5 spsk. sukker (afhængig af hvor sød du vil ha den)Mos 225gr bær (jeg brugte jordbær og hindbær) med en gaffel og bland med4 dl. tyrkisk yoghurtBland det hele sammen (gerne med en håndmixer)Sæt i fryseren ca 4-5 timerRør om et par gange i løbet af frysetiden for at minimere is-krystallerne i isenVoila. 4-5 spsk sukker. 4 dl tyrkisk yoghurt
Isen skal laves i en ismaskine, og selvom flere hjemmesider skriver, at man i stedet kan røre rundt i massen hver halve time, og tage den op noget tid inden servering, synes jeg personligt altid at det bliver et tarveligt resultat (ligemeget om det er flødeismedsukker eller en mælkeis)
Jeg lavede, med hjælp fra mor, jo selv is til i lørdags. Lækkert med store daim/chokolade stykker i. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps
Spisesmed det samme, mens konsistensen stadig er kølig og cremet. Alle ingredienserne blendes nemt med en stavblender, min yndlings stavblender er denne