H. u. s. b. o. n. d. g. j. e. r. t. a. 4. i. l. T. A. v. I. f. å. h. c. 2. 5. k. U. æ. m. V. p. ,. ". -. ). ø. y. O. J. (. 0. S. '. R. L. E. C. D. G. K. N
Bürek eller börek eller andre varianter af ordet er oprindeligt en tyrkisk ret, men den er udbredt i flere andre lande – som Bulgarien, Grækenland, Israel, Italien, Bosnien, Tunesien og mange andre steder i verden også
Jeg er vokset op med hummus. Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
Falafler er en vegetarisk "frikadelle" kendt fra Mellemøsten. Jeg tror, man enten kan lide dem, eller også kan man ikke - de skal hvert fald prøves, synes jeg
Min sommerferie er for alvor skudt i gang og jeg har dermed masser af tid til at fordybe mig i lækre kogebøger og lade mig inspirere til at lave nye retter
Sponset innlegg i samarbeid med Acreto AB / CROCK-POT. Koke grøt i Crock-Pot, jada. det går bra det. Veldig bra egentlig ❤ Crock-Pot kjelen har varmeelementer rundt sidene, ikke i bunn så grøten svir seg ikke
Friske forårsruller. by Anabell Posted on juni 20, 2012. Her kommer min sunde udgave af forårsrullen. ). Den svømmer ikke i friture (men tydeligvis i Tamari soyasovs), og er fyldt med friske sprøde grøntsager
Madoplevelser 2012År 2012 har budt på mange spændende oplevelser og masser af god mad. Jeg har her samlet et lille udpluk af nogle af de bedste, sjoveste, hyggeligste, mest anderledes, velsmagende og inspirerende madoplevelser jeg har haft i det forgangne år
Mark Bittmann er ‘foodwriter’ på New York Times og udgiver kogebøger og bøger om mad i ny og næ. Mark Bittmann har længe været interesseret at gøre tilberedning af kongemad mere tilgængelig for læmand
Fredag 21. 06. 2013. Så er tiden så småt ved at nærme sig min hjemkomst. Jeg. glæder mig virkelig meget og jeg synes lige i øjeblikket at tiden går lidt