Italiensk baguette opskrifter

baguette med italiensk mel

baguette med italiensk mel

Denne opskrift er baseret på nogle italienske meltyper, men andre meltyper kan også sagtens benyttes
Crostini

Crostini

Crostini er italiensk og betyder ”små skorper”. Jeg rister en skive rustikt brød – flute, ciabatta, baguette eller lignende
Kokkenes hverdagsmad uge 41

Kokkenes hverdagsmad uge 41

Original italiensk spaghetti bolognese. - Baguette med sesam og hørfrø (skulle varmes i ovn). Onsdag stod på original italiensk spaghetti bolognese
Pastasalat med kylling og ost

Pastasalat med kylling og ost

Nydes (meget) gerne med et godt glas italiensk rødvin. et stykke groft brød/baguette som tilbehør. et stykke groft brød/baguette som tilbehør
Laksesandwich

Laksesandwich

Ligesom med italienske pastaretter, så finder jeg det bedst at bruge meget få ingredienser, der kan stå selv og som har et klart udtryk
Crostini

Crostini

Crostini er måske nok den aller mest kendte og klassiske italienske anti-pasti og er i al sin enkelhed jo bare ristet brød penslet med olie og toppet med det fyld man nu synes om
Fougasse

Fougasse

Dette er den franske udgave af den italienske focaccia. Inspirationen kommer fra et kursus jeg deltog i, i Paris hvor vi bagte baguette og fougasse på traditionel fransk manér
Mozeralla og æg i symfoni

Mozeralla og æg i symfoni

Det er en opskrift jeg har fundet i Elisabeth Davids kogebog ”italiensk mad”. 2 æg, 12 tynde skriver skåret af et baguette, 6 skiver 1 mozeralla, salt efter smag, smør til stegning og friske krydderurter

Baguette med salsiccia og peperonata

Du kan læse mere om bogen her, og nedenfor finder du opskriften på netop de franske baguette, som her får italiensk selskab af et par Barolo-salsiccie og hjemmelavet peperonata (opskrift på sidstnævnte her)