Crostini er måske nok den aller mest kendte og klassiske italienske anti-pasti og er i al sin enkelhed jo bare ristet brød penslet med olie og toppet med det fyld man nu synes om
Dette er den franske udgave af den italienske focaccia. Inspirationen kommer fra et kursus jeg deltog i, i Paris hvor vi bagte baguette og fougasse på traditionel fransk manér
Det er en opskrift jeg har fundet i Elisabeth Davids kogebog ”italiensk mad”. 2 æg, 12 tynde skriver skåret af et baguette, 6 skiver 1 mozeralla, salt efter smag, smør til stegning og friske krydderurter
Du kan læse mere om bogen her, og nedenfor finder du opskriften på netop de franske baguette, som her får italiensk selskab af et par Barolo-salsiccie og hjemmelavet peperonata (opskrift på sidstnævnte her)
baguette, boller, boller til frokost, brød, brød med honning, Drakamöllan, Drakamöllans køkken, honning, ingen æltning, italiensk, kuvertbrød, uden æltning