Italiensk brød med surdej opskrifter

Francescone brød

Francescone brød

Et francescone brød er et italiensksurdejs lavet med en biga, som man starter dagen inden. Italiensk luftigt brødmed Biga, Tidsforbrug
Majsboller

Majsboller

Brødtype. Man behøver ikke bruge surdej hvis man ikke har så meget tid, og du kan stadig vælge at lade dem hæve natten over, men de bliver bedst medsurdej
Ravbrød

Ravbrød

Det er et brød der låner lidt fra de helt klassiske italienske filone brød, med masser af tipo oo mel, ølandshvede og surdej, ligesom der bruger lidt rapsolie til at give et lidt blødere brød
Pane Puglies

Pane Puglies

- en italiensk sprød og nem skønhedFor efter at have adopteret den kære Orla og fundet ham et helt harem af skønne duller med krumme, ja så fortsætter vi altså stadig jagten på den helt perfekte skorpe (selvom der altså er nogle ret gode kandidater)
Vårbrød med gulerødder

Vårbrød med gulerødder

Italienskgrovbrødmed saltskorpe. Der er ikke tale om et rugbrød men om et rugbrød hvor jeg blander disse sorter med manitoba hvedemel som har en ekstra hæveevne, og naturligvis også noget surdej
Italienske Madbrød

Italienske Madbrød

De madbrød jeg har lavet i denne her opskrift, tager udgangspunkt i samme dej som man bruger til et foccacia brød og man kan lave dem enten med eller uden surdej
At bage er at leve.................

At bage er at leve.................

italiensk durummelca. For at få en succesoplevelse, vil jeg vente med at afprøve hans "Basisbrød" til min sommerferie, så jeg har god tid til at få skabet en "kultur" en god surdej og ikke mindst have oceaner af tid til at nyde det nybagte brød, måske med koldt smør med en anelse sydesalt