Denne ret lækre traditionelle italienske ret forkælede vi os selv med i går aftes. Vitello tonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet
Efter modificerede opskrifter i “Italienskebuffeter” af Marco Baudone, Tomas Tengby og Stefan Andersson samt “Moderne Mamma” af en masse forskellige mamma’er
Server det til din salat, til buffeten når du har gæster, til aftensmaden eller som et mellemmåltid. 200 g italiensk fuldkornsmel (Tipo). 200 g italiensk fuldkornsmel (Tipo)
Italienskbuffet, Rømø Lam buffet og den mest fantastiske fiskebuffet. Man skal være rap på fingrene, hvis man skal nå at få billeder af de berømte pandekager
Opskrifter i mine versioner efter “Italienskebuffeter” ad Marco Baudone, Tomas Tengby og Stefan Andersson, “Vild med grønt” af Louisa Lorang og “Moderne Mamma” af div
Det her brød er det perfekte tilbehør til salater, aftensmaden, buffeten og/eller madpakken. 200 g italiensk fuldkornshvedemel (Tipo). 200 g italiensk fuldkornshvedemel (Tipo)
eller om det bare var en reklame, med en lækker italiensk pizza, der gjorde en “sulten”. Buffet et overvæld af god mad Alverdens madretter, salater, brød, desserter, frugter, søde sager, stærke sager
Jeg ønsket en Italiensk, kanskje en Barbera, servitøren, som ikke snakket norsk, jeg måtte finne igjen den dårlige engelsken i fjellheimen, -gikk for å sjekke hva de hadde
Derfor bliver jeg glædeligt overrasket, da jeg ser, at Hotel Regina Elena tilbyder en stor buffet med alt fra æg, bacon, ost og skinke til yoghurt, frisk frugt og en mængde forskellige slags italienske kager og bagværk